Oldal kiválasztása
Legyen Öné egy különleges alkotás, melynek Ön a főszereplője!
A személyre szabott luxus: ÉLETÚT festmény

 

Egy képen az Ön életének vagy családtagja, kedvence életútjának többféle arca, egy időben és egy térben.

Életterek minőségi, egyedi, érzelmi kötődéssel átszőtt, exkluzív dekorálása családi környezetben vagy az üzleti életben. 

Rendelje meg személyre szabott egyedi festményét Soós Andreától! 

 

Bartók, Puskás, Mastroianni… Legyen ÖN a következő!

 

MEGRENDELEM

A festmény különlegessége

Egy személy több arca egy időben, egy rá jellemző térben látható, életének különböző szakaszaiból kiragadott pillanatokban, önmagával egy társaságba rendezve. Egy újkori önarckép csokor.

Ez a szürreális elképzelés és megvalósítás egyszerre elgondolkodtató, megmosolyogtató, ellenállhatatlan! Híres személyeknél különös érdekesség az, amikor ismert képeik közé ismeretlenebb arcuk is belekeveredik. Gyermek- és fiatalkori képek gazdagítják a látvány.

A megvalósítás és a kivitelezés egyszerre modern és klasszikus.

Azt tapasztaltam, hogy bármilyen enteriőrben, bárhol a világon, különleges figyelmet kapnak ezek az “Életút” képek. A személyessége, a humora, a figurális ábrázolás, az ismerős életszituációk nemcsak műkedvelők részére teszik élvezetessé, hogy a képben elmerüljenek. A néző számára élményt nyújtva gondolatokat ébreszt, emlékeket, érzéseket idéz fel, elvarázsol, értéket ad. Intim és bensőséges hangulatot nyújt a környezetének, egy valódi, személyes luxus életérzést!

Igazán exkluzív személyes ötletet, ajándékot keres?

♦ Ha igazán egyedi, személyre szabott prémium ajándékot keres, amivel szívből és szeretettel meglepheti szeretteit vagy ügyfeleit

♦ Ha különleges, személyes képre, festményre vágyik, legyen szó üzleti életről vagy magánéletről

♦ Ha a világot, környezetét szeretné szebbé varázsolni, gazdagítani

♦ Ha szereti a luxus életérzést

♦ Ha egyszerre keresi a modern és a klasszikus megjelenést

♦ Ha szeretne nap mint nap szerelembe esni egy festménnyel

♦ Ha az értékteremtés, mely egyben érték megőrzés, jó érzéssel tölti el

♦ Ha minőségi, prémium tárgyakra, egyedi megoldásokra vágyik

♦ Ha az Ön számára is fontos értékek az eredet, a tisztelet, a humánum

♦ Ha izgalommal tölti el egy alkotás születésének a végigkövetése

♦ Ha vágyat érez a különös lehetőségre, hogy egy alkotás társteremtőjévé, megálmodójává váljon…

A személyes “ÉLETÚT FESTMÉNY” ezen vágyait beteljesíti!

 

Az alkotó

Szeretettel köszöntöm, Soós Andrea vagyok. Képző- és iparművész, vállalkozónő. Sokszínű munkám a szenvedélyem, a szépség, a minőség, az értékteremtés alap értékeim. Számomra a kreatív alkotói munkában nincsenek határok, a képző-, az ipar- és a fotóművészet, utóbbi években a színház világa is, mind közel állnak hozzám. Munkáimban nélkülözhetetlen a modern gépi, technikai megoldások és a kézi, klasszikus művészi kifejező eszközök kombinációja. Az aktuális trendeket ismerve ugyan, de célom a saját képességeim és önmagam kiteljesítése.

Alkotói, vállalkozói létem kérdőjelei után az utóbbi időben átalakultak személyes vágyaim, céljaim, átértékeltem eddig elért eredményeimet. Így a maximális teremtést választva a vizuális kultúrában, teljes fókusszal az Ön szolgálatában állok.

Tegyük együtt szebbé, gazdagabbá életünket, a világot!

Soós Andrea
előzmények

A történet

Mastroianni

Bartók

Puskás

A Bartók, Puskás, Mastroianni eredeti festmények megvásárolhatók! Vagy rendeljen reprodukciót: minőségi Giclee művészi nyomat festővászonra, vakrámára feszítve, 50 x 100 cm-es méretben, melynek ára 450 Euro. Saját ÉLETÚT festmény rendelés esetén egy Ön által választott reprodukcióval megajándékozom!

Hogyan született az ötlet?

2006-ban a Miskolci Nemzetközi Operafesztiválra kiírt “Bartók – Csak tiszta forrásból” c. grafikai pályázatra született meg az alapötlet. Számomra nincsenek határok a különböző kreatív alkotói munkák között, sőt, inspirálólag hatnak egymásra a művészi, tervezői területek. A Bartók anyagba belemerülve alkotás közben a tervezőgrafikai gondolkodás érvényesült, ennek eredményeként állt össze először ezen az új, meghatározó módon az “egyszemélyes társaság”.

2006-ban a Miskolci Grafikai Biennálé zsűrizett, válogatott “Bartók” kiállításán került bemutatásra a grafika, a klasszikus anyagba bekerült “Ékszerképek” könyvem mellett. Emlékeket idéző öröm ma is visszatekinteni a kiállítás képeire a katalógusban.

Hogy alakult a folytatás?

2 évvel később meghívást kaptam Olaszországba, Conselvébe, Jászberény testvérvárosába egy kiállításra. Egyértelmű volt, hogy a Bartók kép lényegét nem fogják felismerni, így olyan személyeket kerestem további ábrázoláshoz, akik Itáliában, de az egész világon is ismertek. 

Ekkor formálódótt át technikailag a kivitelezés, azaz a computergrafika alapján készült digitális print még egy összefogó elemet és felületet kap, olajfestékkel kerül átdolgozásra.

Megszületett a Mastroianni és a Puskás festmény.

Soós Andrea
megrendelés

Hogyan lehet Öné egy személyes ÉLETÚT kép?

Megrendelés

1. Döntsön ma, rendelje meg a digitális felületen a szolgáltatást, a képet, mely az opciók szerint lehet:

A. Grafikai verzió, digitális print vászonra

B. Festmény, a digitális nyomtatás vászonra, majd ennek átdolgozása olajfestékkel

2. Fizetési opciók: Egy összegben vagy két részletben.

3. Szívesen állok rendelkezésre minden kérdés esetében személyesen, telefonon, írásban vagy skype-on. Egy konzultációt megrendelés előtt kötetlenül ajándékba adok, keressen bátran, már MOST!

Fotók kiválasztása

4. Válasszon ki a vágyott képen megjelenő személyről több digitális és/vagy papírképet, melyből a kompozícióhoz – minőség és szerkeszthetőség szempontjából – alkotói javaslatra, majd közös megegyezés alapján 4-5 db kerül végső kiválasztásra.

(A képek ezen műalakotás céljából történő felhasználásához nyilatkozat aláírása szükséges. Ha nem személyes vagy saját képekről van szó, szükséges a szerzői jogok tisztázása, felhasználhatósága! Alkotói részről is nyilatkozom ezeknek és az elkészült alkotásnak a további felhasználási feltételeiről, igény szerint biztosítva a teljes diszkréciót is.)

Alkotás

5. Szabadságot és bizalmat kérek Öntől, hogy a személyes képekből kreatív módon különleges, egyedi mű szülessen! A kép elkészülésének maximális határideje a megkapott fotók után Életút Grafika esetében max. 4 hét, Életút Festmény esetén max. 6 hét.

6. Átvétel személyesen vagy ingyenes szállítás.

7. A festmény vagy a grafikai nyomat vakrámán kerül átadásra. Igény szerint különféle kerettel alakítható a kép karaktere, megfelelően a vágyaihoz, az enteriőrhöz. A kép megrendelése nem tartalmazza a külső keret árát, azonban szívesen segítségére állok annak kiválasztásában, megrendelésében is.

A lehetőségek

Mennyibe kerül a személyes ÉLETÚT kép?

Mi a különbség a két lehetőség – a GRAFIKA és a FESTMÉNY – között?

 

A tervezési és alkotói folyamatban először egy koncepció vázlat készül, harmóniába rendezve az arcokat. (1. kép) Ez történhet már egy meglévő háttér átdolgozásával, melyet például az egyik eredeti fotó szolgáltat, de készülhet későbbi háttérbe rendezéssel is. Így születik meg a nyomtatásra kész “ÉLETÚT GRAFIKA”. (2. kép)

Az “ÉLETÚT FESTMÉNY” ugyanezen folyamatok után a vakkeretre feszített nyomat teljes festői átdolgozását jelenti. Ez exkluzív megjelenést, különleges felületet, magas minőséget, megismételhetetlen egyediséget ad a képnek. (3. kép)

 

Fogadja el prémium ajándékomat!

Saját “Életút” kép megrendelése esetén – legyen az a grafikai verzió vagy a festmény – szeretettel megajándékozom egy Ön által választott, szignózott Bartók, Puskás vagy Mastroianni képpel, 450 Euro értékben! Minőségi Giclee művészi nyomat festővászonra, vakrámára feszítve, melynek mérete 50×100 cm.  

“Vallom, hogy a művészet, csak saját szemszögből létezik. Két egyforma minőségű alkotást az a bizonyos 21 gramm különböztet meg egymástól. Mikor a Paraziták a Paradicsomban című filmünkhöz kreatívot kerestünk fő célunk volt, hogy akire rábízzuk, az teremtsen számunkra a filmről egy tükörképet, a grafika, a képalkotás eszközeivel. Bevallom, mikor elkészült az anyag, az illendőség azt kívánta volna, hogy legalább egy köszönöm-öt mondjak Andreának, de egész egyszerűen nem tudtam megszólalni, mind a digitális mind a nyomdai anyag 21 grammal nehezebb volt, mint amire számítottam. Ezt a pár mondatot azért írtam le, mert akkor és ott nem tudtam a csodálattól kimondani, KÖSZÖNÖM!”

Juhász József

filmproducer

„Soós Andrea egy nagyon kreatív, sokoldalú, érzékeny művész. Munkái – legyen az ékszer, festmény, díszletterv, fotósorozat, plakát, műsorfüzet vagy akár egy produkcióban vetített film – mindig azt mutatják, hogy mesterségbeli tudása nagyon magas fokú, munkái kivitelezése precíz, a legmagasabb minőségi kivitelezésben jelennek meg. Egyéni elképzeléseit maximálisan ötvözi a megrendelő elvárásaival, ugyanakkor átsüt rajtuk finom nőiessége is.”

Szalay Tamás

táncpedagógus, koreográfus

„Amikor egy márkához meg kell találni, meg kell álmodni a vizuális világot, az egy nagyon érzékeny terület és ehhez általában keresnek egy grafikust. Márkatanácsadóként rendkívül egyszerű dolgom van, ezért én rendszerint nem így teszek, mert a kreativitást, az extra minőséget, az együtt gondolkodást és megbízhatóságot nem lehet csak egyszerűen valahol megrendelni. Ahhoz egy alkotó Soós Andrea kell.”

Kőszegi András

márkatanácsadó

Köszönöm megtisztelő figyelmét! Kérem, bármilyen kérdésben keressen az elérhetőségeimen!